Parchet si Deck

Parchet si Deck

Parchetul va prima mereu pe lista dvs. de amenajare, de aceea ne-am gandit sa va punem la dispozitie o varietate de produse care va vor depasi asteptarile.

Gazzotti, AliParquets, Tavar, Pircher  si Ravaioli sunt companii italiene, experte in prelucrarea si tratarea lemnului, in adaptarea acestuia la diferitele sisteme de incalzire si in transformarea lemnului intr-o piesa de design.

Avand  experienta de aproape un secol, Gazzotti si Tavar va propun parchet masiv dar si parchet dublu sau triplu stratificat ce abordeaza o mare diversitate de texturi si culori,esente de lemn, dimensiuni, imbratisand mai multe stiluri, de la cel clasic la cel glamour. Certificate calitativ, acestor companii li se alatura producatorul italian, Tavar care urmareste dezvoltarea pietei procesatorilor de lemn.

AliParquets vine in completarea ofertei cu o propunere de parchet din lemn masiv, lemn atent selectionat de pe intreg globul : America de Sud, America de Nord, Europa, Africa etc.

Cand vine vorba de amenajarea terasei, iar optiunea dumneavoastra este deck-ul, Ravaioli va propune deck realizat din esente de lemn rezistente la conditiile meteorologice si care isi pastreaza  aspectul deosebit in timp. Aceste calitati sunt obtinute in urma tratamentelor carora le este supus.