OUTDOOR design

OUTDOOR design

Designul de exterior reprezinta modul prin care se realizeaza imbinari placute intre peisagistica si arhitectura.

 

Placerea dumneavoastra de a va petrece serile de vara pe terasa casei sau in gradina ne-a determinat sa ne extindem portofoliul de produse cu accesorii precum: pergole, umbrele, mobilier de exterior, gazon artificial si placari decorative exterioare.

 

Este mult mai placut sa iei micul dejun, sa gazduiesti o petrecere, sa te relaxezi sau sa te joci in propria gradina atunci cand ai mobilierul corespunzator. Mese, scaune, foisoare, fantani, garduri, pergole, sau chiar echipamente de joaca pentru copii sunt produse realizate din lemn durabil sau din alte materiale rezistente la schimbarile meteorologice. Pircher, Palazzetti si Varaschin va ofera o gama larga de produse pentru gradina, astfel incat dumneavoastra sa va puteti restabili legatura cu natura.

 

Pergolele si umbrelele sunt foarte bine pozitionate in mintea persoanelor iubitoare de natura ca fiind elemente de design ce ofera protectie fata de conditii meteorologice variate.

 

Pircher, Varaschin si Scolaro, companii cu o vasta experienta in realizarea de mobilier de exterior, considera ca pergolele si umbrelele ar trebui sa indeplineasca mai mult decat functii practice, si anume: sa se integreze in spatiul dumneavoastra, sa fie realizate din materiale rezistente la intemperii si sa va permita personalizarea acestora in functie de preferintele dumneavoastra.

 

Pentru a va convinge de calitatea produselor oferite, Pircher si Scolaro, producatori italieni, va ofera un certificat de garantie pe o perioada de 10 ani la achizitionarea produselor.