HOME design

HOME design

 

Evolutia personalitatii omului se bazeaza, constient sau inconstient, pe dorinta de schimbare. Fie ca sunt obiceiurile noastre, locul de munca sau interesele, schimbarea are rolul de a a forma, o viziune noua asupra lucrurilor, evenimentelor, sau chiar asupra spatiilor in care omul isi petrece timpul.

 

Este important sa ne lasam amprenta in spatiile in care ne desfasuram activitatile, dar uneori, poate fi dificil sa imbinam elemntele de functionalitate si estetica pentru a crea ceva deosebit.

 

Solutiile propuse de echipa Archicraft urmaresc indeplinirea conditiilor de functionalitate si estetica, crearea unui mediu ambiental placut si realizarea de combinatii cromatice care sa infatiseze unicitatea spatiului.

 

Din dorinta de a imbina aceste elemente intr-un mod util, de reamenajare a casei, sau chiar de proiectare a acesteia, majoritatea dintre noi apelam la profesionistii din acest domeniu.

 

Pentru realizarea acestor proiecte de amenajare, compania colaboreaza cu designeri calificati care urmaresc sa creeze spatii elegante si cu stil.

 

Pe langa serviciile de proiectare, firma Archicraft detine un amplu departament de vanzari, avand ca scop si implementarea fizica a acestor proiecte de design, iar pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, am reusit sa prefectam de-a lungul celor 12 ani de activitate, un parteneriat cu mai multi producatori italieni, la prima mana, acoperind segmentul mediu si lux, pe urmatoarele categorii de produse:

 

-bucatarii

-mobilier camere de copii

-mobilier camere de zi, living-uri

-canapele si fotolii

-camere de hotel

-dormitoare

-dressing-uri

-scaune si mese

-mobilier de baie

-obiecte sanitare

-robineti

-calorifere decorative

-tapet si foto-tapet

-corpuri de iluminat

-seminee, focare pe bioetanol

-saune si hammam, SPA

-usi

-profile decorative pentru interior si exterior

-accesorii decorative

-vopsele decorative